Hindbærtærter

When Life Gives You Lemons…

… Make Lemonies!

Er det bare mig eller begynder der så småt at dufte af forår? Jeg er i hvert fald glad for at vi er nået til enden af februar, og det valgte jeg at fejre ved at bage kage! En frisk en af slagsen som bare dufter af forår og sommer.

12788459_10208570340595964_388604804_o

De er de lækreste perfekte firkanter, som smager helt fantastiske. De er utrolig nemme at lave, og ser lidt fancy ud, derfor er de perfekte til dage, hvor overskuet måske ikke lige er på sit højeste. Opskriften er fra “Copenhagen Cakes” kogebog af Cecilia Fahlerström.

12788812_10208570340875971_117657621_o

Opskrift på Lemonies:

130 g hakket hvid chokolade

110 g smør

2 æg

110 g sukker

50 g rørsukker

Saft fra 1 citron

Korn fra 1 vaniljestang

Finrevet skal fra 1 økologisk citron

250 g mel

1 halv tsk. bagepulver

et nip salt

smeltet hvid chokolade til pynt

smelt hvid chokolade og smør sammen, rør hele tiden. Massen hældes over i en ren skål, hvorefter æggene, sukker, citronskal og vanilje tilsættes. Det røres godt sammen, derefter tilsættes mel, bagepulver og salt, og det røres grundigt sammen. Dejen hældes i en form på 20×20 cm med bagepapir eller smurt med fedtstof. Fordel dejen lige i formen og glat overfladen. Kagen skal bages ved 180 grader i ca. 25-30 min. til dejen ikke hænger ved, når du stikker i den. Lad kagen køle helt af inden den skæres og tages ud af formen. Afslut med at pynte med smeltet hvid chokolade.

Knus Katrine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærtærter