3. søndag i advent og et kagehus

Chocolate With A BANG!

Juletiden er ved at være slut og det er allerede snart tid til at overveje nytår. Jeg ville ønske at jeg havde haft mere tid her i julemåneden til at lægge en masse julelækkerier op her på bloggen, men desværre var jeg, som så mange andre sikkert, ramt af julepresset – og så valgte jeg selvfølgelig også lige at lægge mig syg. Ikke specielt hyggeligt at være syg d. 24 december skal jeg hilse og sige … Nød jeg julemaden? Jo da! Hele tre brune kartofler, tre bidder af et andebryst og lidt rødkål, som helt bestemt ikke gav den ønskede smag i munden (yay – NOT!).

Selvom min jul ikke var, som jeg havde håbet, så hyggede jeg mig nu alligevel. hvilket jeg også håber I gjorde. Men nu skal vi jo til at overveje det nye år, der er lige rundt om  hjørnet. For mig betyder nytår glitter, god mad (som jeg selvfølgelig spiser en MASSE af) og klart dessert med den obligatoriske kransekage og boblevand.

12431365_10208102242733810_505066453_n (1)

Især desserten fylder hos mig og jeg er begyndt at eksperimenterer med diverse lækre sager. I går lavede jeg derfor en lækker blød, fugtig og perfekt chokoladekage.

Den blev pyntet med guld og glitter og serveret med lidt jordbær og pistacie is, drysset med lidt tørret hindbær. Selv hos min kæreste, som ellers ikke er så vild med chokolade, faldt den i god jord. Helt sikkert en dessert-mulighed for mig!

12442736_10208102243093819_1014658109_n

Opskriften er fra bogen “Lykken er chokolade” skrevet af de to bloggere Maja Ambeck Vase og Anne au Chocolat. Den kan også findes på Anne au Chocolat’s blog lige her:

http://anneauchocolat.dk/2009/06/23/chokoladebloggen/

Knus Katrine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. søndag i advent og et kagehus