Sig appelsiiiin!
Onsdag var en dejlig dag! Jeg havde tidligt fri fra studiet (yaaaay!) – det var bare lækkert og jeg følte virkelig for at bage (sådan noget føler jeg da bare på en onsdag). Derfor besluttede jeg mig for at bage en rigtig lækker kage, som jeg godt nok har bagt et par gange før, men den smager simpelthen så godt!
Det er en alt for lækker mazarinkage med chokolade. Opskriften er fra bogen “Lykken er chokolade” af Maja Ambeck Vase og Anne au Chocolat. Jeg elsker deres bog og deres opskrifter! Jeg kan varmt anbefale den, ligesom jeg vil anbefale at følge begge deres blogge, hvis man lide og holde ud at kigge på flotte billeder af alle de søde sager, de laver.
Jeg valgte dog i onsdags at prøve noget nyt i opskriften. En hemmelig ingrediens som jeg nu afslører (ikke så hemmeligt alligevel).
Jeg ved ikke, om I måske allerede har har gættet det? Hvis ikke, kan jeg kun sige … APPELSIN! Det eneste anderledes jeg gjorde ved opskriften var at tilføje saft fra en halv appelsin og skal fra en hel. Det er helt vildt hvordan en enkelt ingrediens kan ændre på oplevelsen af smagen. Min familie var meget begejstret.
Den er i hvert fald det hele værd med eller uden appelsin. Så hvis I ikke har prøvet den før, så kan jeg kun sige “klar, parat, bag!”.
Knus Katrine
Ingen kommentarer endnu